„ZAJEDNO ZA VAŠU ZGRADU” – NAKON 60 GODINA ZAMENJENI OLUCI U GOSPODAR JEVREMOVOJ 53

U stambenoj zgradi u Gospodar Jevremovoj 53 sredstvima iz opštinskog programa „Zajedno za vašu zgradu”, zamenjeni su oluci, koji su bili veoma stari i dotrajali. Ceo posao koji je trajao četiri dana finansirala je opština Stari grad sa 178 hiljada dinara.

– Veoma smo zadovoljni izvedenim radovima, a još više brzom i efikasnom procedurom. kao i dinamikom isplate sredstava, tako da bih pohvalio kompletnu opštinsku administraciju na čelu sa predsednikom opštine Stari grad Dejanom Kovačevićem – rekao je Đorđe Zečević, predsednik skupštine ove zgrade.

Kako je objasnio oluci nisu menjani od izgradnje zgrade i sada su zamenjeni u sve četiri vertikale – dva sa frontalne i dva sa dvorišne strane.

Komisija projekta „Zajedno za vašu zgradu” obaveštava građane da je u toku potpisivanje ugovora sa skupštinama/ savetima zgrada koje u programu učestvuju po drugi (140 zgrada) ili treći put (102), i da je u pripremi novi konkurs programa „Zajedno za vašu zgradu”.

Nakon završetka ovog ciklusa u programa “Zajedno za vašu zgradu”, kao rezultat saradnje opštine Stari grad i sugrađana, preko 1000 starogradskih zgrade imaće okrečene ulaze, nova ulazna vrata, stepeništa, nove poštanske sandučiće, interfone i video – nadzor, novu stolariju, uređena dvorišta, nove oluke, a neke i nove krovove.