„ЗАЈЕДНО ЗА ВАШУ ЗГРАДУ” – НАКОН 60 ГОДИНА ЗАМЕЊЕНИ ОЛУЦИ У ГОСПОДАР ЈЕВРЕМОВОЈ 53

У стамбеној згради у Господар Јевремовој 53 средствима из општинског програма „Заједно за вашу зграду”, замењени су олуци, који су били веома стари и дотрајали. Цео посао који је трајао четири дана финансирала је општина Стари град са 178 хиљада динара.

– Веома смо задовољни изведеним радовима, а још више брзом и ефикасном процедуром. као и динамиком исплате средстава, тако да бих похвалио комплетну општинску администрацију на челу са председником општине Стари град Дејаном Ковачевићем – рекао је Ђорђе Зечевић, председник скупштине ове зграде.

Како је објаснио олуци нису мењани од изградње зграде и сада су замењени у све четири вертикале – два са фронталне и два са дворишне стране.

Комисија пројекта „Заједно за вашу зграду” обавештава грађане да је у току потписивање уговора са скупштинама/ саветима зграда које у програму учествују по други (140 зграда) или трећи пут (102), и да је у припреми нови конкурс програма „Заједно за вашу зграду”.

Након завршетка овог циклуса у програма “Заједно за вашу зграду”, као резултат сарадње општине Стари град и суграђана, преко 1000 староградских зграде имаће окречене улазе, нова улазна врата, степеништа, нове поштанске сандучиће, интерфоне и видео – надзор, нову столарију, уређена дворишта, нове олуке, а неке и нове кровове.