STARI GRAD MISLI NA TEBE

Program „Stari grad misli na tebe“ zamišljen je tako da svi zainteresovani Starograđani koji postanu korisnici Programa „Stari grad misli na tebe“, koriste besplatne programe koje im organizuje Gradska opština Stari grad tokom cele godine.

Ti programi su tematski, namenjeni raznim uzrastima, te prilagođeni njihovim potrebama i očekivanjima.

Gradska opština Stari grad u tu svrhu zaključuje ugovore sa drugim licima (fizičkim i pravnim) koji pružaju usluge korisnicima programa u ime Gradske opštine Stari grad besplatno.

Pored besplatnih programa Gradska opština Stari grad omogućava pogodnosti svojim građanima, tako što posebnim protokolima o saradnji sa trećim licima dogovara popuste na njihove proizvode i usluge namenjene korisnicima Programa „Stari grad misli na tebe“.

Uskoro se očekuje predstavljanje kompletnog Programa i benefita, kao i početak prijave za besplatne sadržaje za Starograđane svih uzrasta.

Dodatne informacije građani mogu dobiti pozivom na broj 011/785-2-999, ili na internet portalu opštine www.starigrad.org.rs, gde će se uskoro naći detaljno uputstvo i spisak svih partnera u ovoj akciji.

 

Program „Stari grad misli na tebe“ možete preuzeti na sledećem linku.