SARADNJA OPŠTINE STARI GRAD I NARODNOG POZORIŠTA: „OPERA U VAŠEM KRAJU“

Narodno pozorište u Beogradu nastavlja sa serijom ambijentalnih koncerata „OPERA U VAŠEM KRAJU“ koju je pokrenula krajem prošle sezone, u kojima učestvuju Solisti, pijanisti i članovi Orkestra Opere našeg nacionalnog teatra.

Narodno pozorište u saradnji sa Gradskom opštinom Stari grad predstaviće se Starograđanima, ljubiteljima klasične muzike,  koncertima koji će se održati 2. i 3. oktobra  na sledećim lokacijama: Skver kod Palmotićeve 27, Koste Stojadinovića i Milutina Bojića, u petak (2. oktobra) i u subotu (3. oktobra) kraj Knez Mihajlove, kod Fakulteta likovnih umetnosti sa početkom u 19.30 časova.

Ambijetalni koncerti Opere Narodnog pozorišta – „Opera u vašem kraju“ održaće se još na nekoliko atraktivnih lokacija u našem glavnom gradu:

U Galeriji BW (Ul. Karađorđeva 48) u saradnji sa Belgrade Waterfront i Human Districts,  biće održani  kamerni koncerti 1. i 8. oktobra sa početkom u 19.30 časova.

Poseban događaj biće Gala koncert u otvorenom amfiteatru Doma Kulture Studentski grad na Novom Beogradu u subotu, 10. oktobra u 19.00 časova u kom će nastupiti kompletan ansambl Opere, solisti, Hor i Orkestar Narodnog pozorišta u Beogradu.

Više informacija o programu„Opera u vašem kraju“ možete pronaći na www.narodnopozoriste.rs kao i na društvenim mrežama Narodnog pozorišta u Beogradu.

PROGRAM ZA 2.OKTOBAR               

PROGRAM ZA 3.OKTOBAR