САРАДЊА ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД И НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА: „ОПЕРА У ВАШЕМ КРАЈУ“

Народно позориште у Београду наставља са серијом амбијенталних концерата „ОПЕРА У ВАШЕМ КРАЈУ“ коју је покренула крајем прошле сезоне, у којима учествују Солисти, пијанисти и чланови Оркестра Опере нашег националног театра.

Народно позориште у сарадњи са Градском општином Стари град представиће се Старограђанима, љубитељима класичне музике,  концертима који ће се одржати 2. и 3. октобра  на следећим локацијама: Сквер код Палмотићеве 27, Косте Стојадиновића и Милутина Бојића, у петак (2. октобра) и у суботу (3. октобра) крај Кнез Михајлове, код Факултета ликовних уметности са почетком у 19.30 часова.

Амбијетални концерти Опере Народног позоришта – „Опера у вашем крају“ одржaћe сe joш нa неколико атрактивних локација у нашем главном граду:

У Галерији BW (Ул. Карађорђева 48) у сарадњи са Belgrade Waterfront и Human Districts,  биће одржани  камерни концерти 1. и 8. октобра са почетком у 19.30 часова.

Посебан догађај биће Гала концерт у отвореном амфитеатру Дома Културе Студентски град на Новом Београду у суботу, 10. октобра у 19.00 часова у ком ће наступити комплетан ансамбл Опере, солисти, Хор и Оркестар Народног позоришта у Београду.

Више информација о програму„Опера у вашем крају“ можете пронаћи на www.narodnopozoriste.rs као и на друштвеним мрежама Народног позоришта у Београду.

ПРОГРАМ ЗА 2.ОКТОБАР               

ПРОГРАМ ЗА 3.ОКТОБАР