POLICAJCI MESECA JUNA I JULA

Na današnjoj sednici Opštinskog veća Starog grada, Mirjana Božidarević, predsednica opštine, nagradila je najbolje policajce i vatrogasce za mesece jun i jul 2009. godine.

Za jun mesec, novčanu nagradu u visini od 5.000 dinara dobili su policajci iz Policijske stanice „Stari grad“ – Ivica Ivković, Nenad Jukić i Saša Ivanov; pripadnik Rečne policije Dejan Grgarević, kao i vatrogasac Slavko Minić.

Priznanje “Policajac meseca” za jul mesec dobili su Ana Veličković, Zoran Perić i Vladan Radosavljević iz Policijske stanice „Stari grad”; Nenad Veličković iz „Rečne policije“ i vatrogasac Ljubiša Stevanović.

Na predlog Odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju Opštinske uprave GO Stari grad, vanredno su nagrađeni Ivan Bogdanović i Slaviša Askov iz Policijske stanice „Stari grad“.

Opština Stari grad tradicionalno, već sedmu godinu za redom nagrađuje najuspešnije policajce OUP-a Stari grad. Tokom proteklih godina, opštinsku nagradu dobilo je više od 300 policajaca, koji su se posebno istakli na očuvanju javnog reda i mira, imovine i bezbednosti građana Starog grada. U ovoj, 2009. godini, za nagrađivanje „Policajaca meseca“ opština je izdvojila 240.000 dinara.