ПОЛИЦАЈЦИ МЕСЕЦА ЈУНА И ЈУЛА

На данашњој седници Општинског већа Старог града, Мирјана Божидаревић, председница општине, наградила је најбоље полицајце и ватрогасце за месеце јун и јул 2009. године.

За јун месец, новчану награду у висини од 5.000 динара добили су полицајци из Полицијске станице „Стари град“ – Ивица Ивковић, Ненад Јукић и Саша Иванов; припадник Речне полиције Дејан Гргаревић, као и ватрогасац Славко Минић.

Признање “Полицајац месеца” за јул месец добили су Ана Величковић, Зоран Перић и Владан Радосављевић из Полицијске станице „Стари град”; Ненад Величковић из „Речне полиције“ и ватрогасац Љубиша Стевановић.

На предлог Одељења за комуналне послове и комуналну инспекцију Општинске управе ГО Стари град, ванредно су награђени Иван Богдановић и Славиша Асков из Полицијске станице „Стари град“.

Општина Стари град традиционално, већ седму годину за редом награђује најуспешније полицајце ОУП-а Стари град. Током протеклих година, општинску награду добило је више од 300 полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. У овој, 2009. години, за награђивање „Полицајаца месеца“ општина је издвојила 240.000 динара.