OPŠTINA STARI GRAD OBRADOVALA PORODICE JOŠ 74 BEBE ROĐENE PROŠLE GODINE

Predsednik opštine Stari grad Dejan Kovačević danas je, u okviru tradicionalne akcije „Bebama na dar“, uručio poklon čestitke roditeljima 74 bebe koje su rođene krajem 2013. godine. Ove godine naša opština je sa po 10 hiljada dinara obradovala ukupno 424 starogradske bebe koje su rođene prošle godine.

– Drago nam je da smo iz godine u godinu u okviru ove akcije, koja se odvija već šesnaest godina za redom, u prilici da obradujemo roditelje beba sa Starog grada – rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević i najmlađim sugrađanima uz opštinsku poklon čestitku poželeo da rastu bezbrižno uz svoje roditelje.

Aleksandra Sekuloski, majka dve devojčice Lene i Jane, došla je ćerkama po poklon.

-Akcija je sjajna. U ovim teškim vremenima svaka pomoć je dobrodošla. Ovaj novac ćemo potrošiti samo na korisne stvari za decu- rekla je gospođa Sekuloski.

Po svoju poklon čestitku, sa mamom Sanjom, došetala je i trinaestomesečna Ana Kalidžijeski.

-Dobro je što opština u ovim teškim vremenima nastavlja akciju „Bebama na dar“. Znam da je Stari grad prva od opština koja je pokrenula ovu akciju i nadam se da će biti realizovana svake godine. Ovo mi je drugo dete i divno je kada neko misli na vas – rekla je Sanja.

Dodeli poklon čestitki prisustvovao je i član Veća Duško Jovičić.