ОПШТИНА СТАРИ ГРАД ОБРАДОВАЛА ПОРОДИЦЕ ЈОШ 74 БЕБЕ РОЂЕНЕ ПРОШЛЕ ГОДИНЕ

Председник општине Стари град Дејан Ковачевић данас је, у оквиру традиционалне акцијe „Бебама на дар“, уручио поклон честитке родитељима 74 бебе које су рођене крајем 2013. године. Ове године наша општина је са по 10 хиљада динара обрадовала укупно 424 староградске бебе које су рођене прошле године.

– Драго нам је да смо из године у годину у оквиру ове акције, која се одвија већ шеснаeст година за редом, у прилици да обрадујемо родитеље беба са Старог града – рекао је председник општине Дејан Ковачевић и најмлађим суграђанима уз општинску поклон честитку пожелео да расту безбрижно уз своје родитеље.

Александра Секулоски, мајка две девојчице Лене и Јане, дошла је ћеркама по поклон.

-Акција је сјајна. У овим тешким временима свака помоћ је добродошла. Овај новац ћемо потрошити само на корисне ствари за децу- рекла је госпођа Секулоски.

По своју поклон честитку, са мамом Сањом, дошетала је и тринаестомесечна Ана Калиџијески.

-Добро је што општина у овим тешким временима наставља акцију „Бебама на дар“. Знам да је Стари град прва од општина која је покренула ову акцију и надам се да ће бити реализована сваке године. Ово ми је друго дете и дивно је када неко мисли на вас – рекла је Сања.

Додели поклон честитки присуствовао је и члан Већа Душко Јовичић.