OPŠTINA STARI GRAD DOMAĆIN DECI S KOSOVA I METOHIJE

Gradska opština Stari grad je pretposlednjeg vikenda u ovoj godini domaćin deci iz Osojana, sa Kosova i Metohije. Za dvadeset dvoje učenika, koji će tokom prazničnog boravka u našem glavnom gradu biti smešteni u porodicama svojih vršnjaka, učenika starogradskih osnovnih škola, pripremljen je zanimljiv program sa brojnim aktivnostima.

Osnovci sa Kosova i Metohije prvo će se ovog popodneva u Velikoj opštinskoj sali upoznati sa svojim domaćinima. Zatim sledi zajednička poseta UK „Parobrod” gde ih očekuje projekcija filma „Deda mraz i kompanija”. Tokom vikenda mališani će imati priliku da obiđu najznačajnije turističke lokacije glavnog grada, posetiće i fudbalske stadione „Zvezde” i „Partizana”, Muzej Nikole Tesle, kao i Novogodišnji vašar.

Gradska opština Stari grad se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su nesebično pomogli da se tokom predstojeće posete naši dragi gosti iz Osojana osećaju prijatno, a posebno starogradskim osnovcima i njihovom roditeljima u čijim će domovima biti smešteni njihovi drugari sa Kosova i Metohije.