ОПШТИНА СТАРИ ГРАД ДОМАЋИН ДЕЦИ С КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

Градска општина Стари град је претпоследњег викенда у овој години домаћин деци из Осојана, са Косова и Метохије. За двадесет двоје ученика, који ће током празничног боравка у нашем главном граду бити смештени у породицама својих вршњака, ученика староградских основних школа, припремљен је занимљив програм са бројним активностима.

Основци са Косова и Метохије прво ће се овог поподнева у Великој општинској сали упознати са својим домаћинима. Затим следи заједничка посета УК „Пароброд” где их очекује пројекција филма „Деда мраз и компанија”. Током викенда малишани ће имати прилику да обиђу најзначајније туристичке локације главног града, посетиће и фудбалске стадионе „Звезде” и „Партизана”, Музеј Николе Тесле, као и Новогодишњи вашар.

Градска општина Стари град се овом приликом захваљује свима који су несебично помогли да се током предстојеће посете наши драги гости из Осојана осећају пријатно, а посебно староградским основцима и њиховом родитељима у чијим ће домовима бити смештени њихови другари са Косова и Метохије.