PETNAESTA SEDNICA SKUPŠTINE GRADSKE OPŠTINE STARI GRAD

Petnaesta sednica Skupštine Gradske opštine Stari grad održaće se u utorak, 26. decembra ove godine, sa početkom u 17 sati, u Velikoj sali koja se nalazi u prizemlju opštinske zgrade, Makedonska 42.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naći će se šest tačaka Dnevnog reda. U prilogu ove vesti možete preuzeti Dnevni red sa Predlogom kadrovskog plana Uprave GO Stari grad za 2018. godinu, Dopunu Dnevnog reda, Predlog odluke o budžetu Gradske opštine Stari grad za 2018. godinu, kao i Predlog rešenja o davanju predhodne saglasnoti na predlog Pravilnika o radu i zaradama JP SRPC „Milan Gale Muškatirović“

Pozivaju se odbornici da obavezno prisustvuju sednici, a u slučaju opravdane sprečenosti, dužni su obaveste Odeljenje za skupštinske poslove, poslove veća i predsednika, na telefon: 3223-345, 3227-859 ili 3300-584.

Gradska opština Stari grad podseća Starograđane i sve zainteresovane da na sajtu naše opštine www.starigrad.org.rs mogu pratiti onlajn prenos predstojeće sednice Skupštine, kao i sve sednice Veća Gradske opštine Stari grad.

PRILOG:

1. DNEVNI RED 15. SEDNICE SKUPŠTINE GO STARI GRAD – Preuzmite OVDE

2. DOPUNA DNEVNOG REDA 15. SEDNICE – Preuzmite OVDE

3. PREDLOG ODLUKE O BUDŽETU ZA 2018. GODINU – Preuzmite OVDE

4. PREDLOG REŠENJA O DAVANJU PRETHODNE SAGLASNOSTI NA PREDLOG PRAVILNIKA O RADU I ZARADAMA JP SRPC „MILAN GALE MUŠKATIROVIĆ“ – Preuzmite OVDE