UČESTVUJTE U ANKETI “ISTRAŽIVANJE STAVOVA UČESNIKA U SAOBRAĆAJU I RIZICIMA U SAOBRAĆAJU U SRBIJI…”

Departman za saobraćaj Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu realizuje studiju “Istraživanje stavova učesnika u saobraćaju i rizicima u saobraćaju u Srbiji, definisanje metodologije ključnih problema i pravaca delovanja”, koju finansira Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

U zemljama Evropske unije prepoznata je ozbiljnost problema i važnost praćenja stavova o rizicima u drumskom saobraćaju, kako građana tako i na svim nivoima organizovanja društva (republika, gradovi, opštine, okruzi ili policijske uprave). Republika Srbija podržava ovu oblasti i aktivno učestvuje u pomenutoj akciji.

Gradska opština Stari grad se pridružila studiji i poziva Starograđane da učestvuju u anketi i istraživanju čiji rezultati će uticati na povećanje bezbednosti u saobraćaju. Baši stavovi o rizicima u drumskom saobraćaju su važni jer utiču na promene u ovoj oblasti i pomažu stvaranju bezbedne zajednice.

Direktan pristup anketi ostvarujete pritiskom na link : http://www.yubs.rs/Anketa.htm

Napominjemo da u zavisnosti da li ste vozač motornog vozila, motociklista, biciklista ili pešak birate odgovarajući obrazac.

Popunjavanjem ankete učestvujete i značajnom istraživanju i doprinosite povećanju bezbednosti saobraćaja u našem društvu i vašoj lokalnoj zajednici .

Vaša Gradska opština Stari grad