УЧЕСТВУЈТЕ У АНКЕТИ “ИСТРАЖИВАЊЕ СТАВОВА УЧЕСНИКА У САОБРАЋАЈУ И РИЗИЦИМА У САОБРАЋАЈУ У СРБИЈИ…”

Департман за саобраћај Факултета техничких наука у Новом Саду реализује студију “Истраживање ставова учесника у саобраћају и ризицима у саобраћају у Србији, дефинисање методологије кључних проблема и праваца деловања”, коју финансира Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије.

У земљама Европске уније препозната је озбиљност проблема и важност праћења ставова о ризицима у друмском саобраћају, како грађана тако и на свим нивоима организовања друштва (република, градови, општине, окрузи или полицијске управе). Република Србија подржава ову области и активно учествује у поменутој акцији.

Градска општина Стари град се придружила студији и позива Старограђане да учествују у анкети и истраживању чији резултати ће утицати на повећање безбедности у саобраћају. Bаши ставови о ризицима у друмском саобраћају су важни јер утичу на промене у овој области и помажу стварању безбедне заједнице.

Директан приступ анкети остварујете притиском на линк : http://www.yubs.rs/Anketa.htm

Напомињемо да у зависности да ли сте возач моторног возила, мотоциклиста, бициклиста или пешак бирате одговарајући образац.

Попуњавањем анкете учествујете и значајном истраживању и доприносите повећању безбедности саобраћаја у нашем друштву и вашој локалној заједници .

Ваша Градска општина Стари град