SVIM ČULIMA U MAROKO – SARADNJA KANCELARIJE ZA MLADE OPŠTINE STARI GRAD I ARAPSKOG KULTURNOG CENTRA, RADIONICA ĆE BITI ODRŽANA 20. FEBRUARA OD 18 ČASOVA U UK “STARI GRAD”

Iskusite Maroko kroz svih pet čula! Aleksandra Trbić i Jasmina Matić iz Arapskog kulturnog centra vodiće vas na putovanje u Maroko kroz muziku, miris i ukus. Gospodin Muhamed Harmuš, pokazaće nam kako se pravi tradicionalni marokanski čaj, a zatim će i neki od vas dobiti priliku da se u tome oprobaju! Naučićemo nešto više o marokanskoj muzici i instrumentima, a onda ćemo otići na putovanje kroz mirise marokanskih začina i hrane. U sklopu ove radionice, očekuje vas i radionica crtanja kanom, igranje tavle, a imaćemo i pravi mali marokanski suk, na kome će biti izloženi tradicionalni, originalni, ručno rađeni predmeti iz Maroka!

PRIJAVE PUTEM FORMULARA:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRIi1ykWBHiUiaT84tLIKyC0-5jmvDO6Rp-wO6xYwFEXuHGg/viewform

Radionica će biti održana 20. februara, od 18 do 20 časova u UK “Stari grad” (Kapetan Mišina 6a). Prijave traju do popune mesta. Vidimo se!

Program radionice realizuje Kancelarija za mlade opštine Stari grad u saradnji sa Arapskim kulturnim centrom, Udruženjem srpsko-marokanskog prijateljstva i ambasadom Kraljevine Maroko u Beogradu.