STAROGRAĐANIMA BESPLATNE KARTE I POPUST ZA POZORIŠNU PREDSTAVU „DAR”

Gradska opština Stari grad i Centar razvoja životnih vrednosti poklanjaju Starograđanima tri puta po dve ulaznice za predstavu „Dar”, nagrađenu priznanjem “Miroslav Belović” za najbolju režiju, koja će se odigrati u utorak,13.11, u Akademiji 28 u 17 sati. Javite se na telefon opštinskog Kontakt centra 785 2 999.

Predstava „Dar”, nagrađena priznanjem „Miroslav Belović” za najbolju režiju. To je životna priča o dečaku Kosti i njegovoj porodici, od njegovog rođenja do puberteta. Ovo je pre svega saga o ljubavi, različitostima i prihvatanju sebe i drugih. Kosta je poseban i drugačiji. On ima dar. Naučiće svoju porodicu da ponovo voli, okupiće ih i vratiti pravim vrednostima, a publiku podsetiti na smisao ljudskog postojanja na svetu. Predstava na nesvakidašnji, duhovit i dirljiv način podseća gledaoce da u životu treba usporiti i posvetiti pažnju onima do kojih nam je stalo, a da je trenutak ono što život čini lepšim i da ga ne smemo propuštati.

Igraju: Milena Đorđević, Stojan Đorđević,

Milan Kovačević, Maja Ranđić,

Boba Latinović, Jelena Ćuruvija

Karte za predstavu mogu se kupiti i putem telefona: 064/2588568, po ceni od 450 dinara, a ko ulaznice naruči karte preko opštinskog Kontakt centra na telefon 785 2 999 dobiće popust 100 dinara, tako da karta iznosi 350 dinara.

Karta za predstavu uključuje i besplatnu edukativnu tribinu, kao i predavanje Centra za razvoj životnih vrednosti, na koje se možete prijaviti putem mail: crzvrednosti@gmail.com

Više infomacija može se dobiti i na portalu www.cprsrbija.wixsite.com/crzv