SA SEDNICE OPŠTINSKOG VEĆA

Novo lice starogradskih zgrada

Studentskoj uniji Biološkog fakulteta za učešće na Trećem međunarodnom susretu studenata ekologije i zaštite životne sredine, Opštinsko veće odobrilo je novčanu pomoć u iznosu od od 50.000 dinara, dok je hokejaškom klubu «DN Beograd» upućena donacija u iznosu od 167.000 dinara za troškove učešća na Međunarodnom turniru u hokeju. Planinarskom društvu «Kopaonik», upućena je donacija u iznosu od 100.000 dinara radi održavanja Drugog kupa Društva u orijentiringu. Dobrovoljnom vatrogasnom društvu «Stari grad» odobrena je novčana pomoć u iznosu od 87.000 radi kupovine neophodne opreme.
Na sednici je odlučeno da se Domu zdravlja «Stari grad» za potrebe Dečje zubne ambulante nabave sedam stomatoloških stolica. Vrednost nabavke procenjena je na 5.600.000 dinara.
Za realizaciju projekat «Moj bend, moja škola» koji ima za cilj da školsku omladinu upozna i popularizuje rok&rol muziku kroz školske bendove, Opštinsko veće odlučilo da sa 200.000 dinara pomogne realizaciju pomenutog projekta.
Nabavka dva digitalna kolor aparata za potrebe Doma zdravlja «Stari grad» čija je vrednost procenjena na pet miliona dinara je završena kao i da je izabran najpovoljniji izvođač radova na restauraciji fasade zgrade u Ulici Obilićev venac 1-3. Vrednost radova procenjena je na 10.500.000 dinara.