СА СЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Ново лице староградских зграда

Студентској унији Биолошког факултета за учешће на Трећем међународном сусрету студената екологије и заштите животне средине, Општинско веће одобрило је новчану помоћ у износу од од 50.000 динара, док је хокејашком клубу «ДН Београд» упућена донација у износу од 167.000 динара за трошкове учешћа на Међународном турниру у хокеју. Планинарском друштву «Копаоник», упућена је донација у износу од 100.000 динара ради одржавања Другог купа Друштва у оријентирингу. Добровољном ватрогасном друштву «Стари град» одобрена је новчана помоћ у износу од 87.000 ради куповине неопходне опреме.
На седници је одлучено да се Дому здравља «Стари град» за потребе Дечје зубне амбуланте набаве седам стоматолошких столица. Вредност набавке процењена је на 5.600.000 динара.
За реализацију пројекат «Мој бенд, моја школа» који има за циљ да школску омладину упозна и популаризује рок&рол музику кроз школске бендове, Општинско веће одлучило да са 200.000 динара помогне реализацију поменутог пројекта.
Набавка два дигитална колор апарата за потребе Дома здравља «Стари град» чија је вредност процењена на пет милиона динара је завршена као и да је изабран најповољнији извођач радова на рестаурацији фасаде зграде у Улици Обилићев венац 1-3. Вредност радова процењена је на 10.500.000 динара.