RUKOVODSTVO OPŠTINE STARI GRAD U POSETI REKTORATU UNIVERZITETA U BEOGRADU

Predsednik Gradske opštine Stari grad Radoslav Marjanović i pomoćnik predsednika Aleksandar Puača sastali su se danas sa rektorkom Univerziteta u Beogradu prof. dr Ivankom Popović.

„Univerzitet u Beogradu kao vodeća akademska ustanova u zemlji nastoji da se stalno usavršava i modernizuje. Veliko zadovoljstvo nam je što imamo dobru saradnju sa Opštinom Stari grad koju ćemo dalje intenzivirati i unaprediti. Zajedničkim delovanjem cilj nam je da mladima koji predstavljaju pokretačku snagu našeg društva organizujemo aktivnosti koje će biti prilika da svoja znanja sa fakulteta unaprede i steknu dragoceno iskustvo i poznanstava koja će doprineti njihovoj profesionalnoj karijeri“, rekla je rektorka prof. dr Ivanka Popović.

„Brojne su oblasti u kojima opština može i želi da podrži Univerzitet u Beogradu i da ostavrimo saradnju na obostrani interes. Mi imamo pripremljene raznovrsne projekte kojima želimo da unapredimo kvalitet života našim građanima. Želja nam je da uspostavimo dugoročnu saradnju sa svim institucijama koje se nalaze na teritiriji naše opštine. Sa tim u vezi, raduje nas današnji konstruktivni sastanak koji nam je približio raznovrsne načine na koje se možemo povezati sa Univerzitetom u Beogradu i podržati jedni druge, a sve u interesu naše zajednice“, istakao je predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović.