PREZENTACIJA GO STARI GRAD NA SERBIA OPEN-U

Na teniskom turniru Serbia open koji se održava na teniskim terenima SRPC „ Milan Gale Muškatirović“, GO Stari grad predstavila je na svom štandu socijalno – humanitarni model pomoći starim sugrađanima kojima je pokrenula u saradnji u akciji „ Za dostojanstven život“ sa partnerima NVO „Susret“, AŽC i „Asistel“.

-Građanima smo delili flajere i propagadni materijal“, rekao je Risto Raco,član Opštinskog veće GO Stari grad i dodao da će se svakog dana dok traje turnir predstaviti po jedno udruženje sa opštine.

Sportski savez Stari grad u sredu 5. maja u 14 časova, u okviru teniskog turnira „Serbia open 2010“ na štandu br. 5 Gradske opštine Stari grad, održaće prezentaciju sportova. Biće to video zapisi sa takmičenja i promocija svih amaterskih klubova, članova Saveza sportova „Stari grad“. Tako će se predstaviti: rafting, korbol, auto-moto, streličarstvo, džudo, ronjenje na dah….

U opštinskom štandu u promo selu svaki dan održavaju se prezentacije. Tako će se u četvrtak 6. maja predstaviti tehnička škola Drvo art sa izložbom radova učenika. Dom zdravlja Stari grad predstaviće 7. maja wellness program, dok će se 8. maja predstaviti Kancelarija za mlade Opštine Stari grad. Proteklog vikenda već se predstavio Crveni krst starog grada.

Svaki posetilac štanda Opštine Stari grad dobija poklon.