PREDSEDNIK OPŠTINE STARI GRAD: ZAMENIK GRADONAČELNIKA CENI GRAĐANE KOLIKO I SVOJU REČ – NI PET PARA!

Nakon što je saobraćaj doveo do potpunog kolapsa maratonskom rekonstrukcijom Trga republike, pa rekonstrukcijom rekonstrukcije, zamenik gradonačelnika Vesić Goran je naredio privremenu obustavu uništavanja Beograda zbog novogodišnjih praznika.

Tako će na sva usta najavljivana spektakularna rekonstrukcija ulica od Ruzveltove do Kalemegdana, koja je trebalo da bude završena do Nove godine, biti nastavljena na proleće. Za sledeću godinu pomereni su i radovi na rekonstrukciji Kneza Miloša, a najavljuje se i odustajanje od izgradnje garaže na tom lokalitetu. U međuvremenu otvaraju se ulice sa kraterima umesto trotoara, koje ugrožavaju bezbednost pešaka, posebno onih najmlađih.

Ovim novim izmenama ionako traljavih planova i projekata, kao i načinom na koji se njima pristupa, Vesić Goran dokazuje da ne zna šta radi, da mu sopstvena reč ne vredi ni pet para, kao i da ga javni interes i bezbednost građana Beograda, koji zbog njegovih hirova ni ne nadziru dan kada će ponovo moći normalno da žive, ne interesuje.