„BABY BRUNCH” – BESPLATNA RADIONICA ZA BEBE

„Klub beba trudnica i mama”, uz podršku opštine Stari grad, organizuje 25. septembra besplatnu radionicu „Baby brunch”, sa početkom u 17 časova, u svečanoj sali, koja se nalazi u prizemlju opštinske zgrade, Makedonska 42.

Iz „Kluba beba trudnica i mama” poručuju da je  „Baby brunch” zanimljiva, interaktivna, edukativna radionica, namenjena „svim mamama,  budućim i onima koje to već jesu”.

Tokom radionice,  mame i tate sa bebama, kao i trudnice, očekuju sjajni predavači pedijatrijske ordinacije „Neopedriatrica” i zanimljiv interaktivni program. Prisutni će imati priliku da saznaju „sve što vas zanima u vezi sa uvođenjem nemlečne ishrane, važnoj za kasniji odgoj dece, a ekipa mama sa Instagrama pripremaće prave obroke za bebe”.

Iz „Kluba beba trudnica i mama” poručuju „da je puno razloga da se prijavi što veći broj beba” jer mame i tate, a pre svega mališane, očekuju i lepa iznenađenja, najbolje maskote u gradu – Neon maskote, kao i vredni pokloni po završetku ove jedinstvene i zanimljive interaktivne radonice!

Prijavite se za „Baby brunch”  OVDE