POMOĆ ZA KRUPANJ, LJUBOVIJU I MALI ZVORNIK

Opština Stari grad uputila je danas konzervisanu hranu, flaširanu vodu i sanitarno – higijenske pakete u Krupanj, Mali Zvornik i Ljuboviju. Pomoć koju Starograđani nesebično i svakodnevno donose, spremno dočekuju mladi volonteri koji pomažu da se razvrsta, upakuje i utovari u transportna vozila. Studenti, đaci i srednjoškolci, njih preko pedeset, poručuje da će raditi i pomagati ugrožene u poplavama dok god bude potrebno.

Prikupljanje pomoći se nastavlja. Potrebne su flaširana voda, konzervirana hrana, oprema za bebe (hrana, pelene, flašice), kao i higijensko-sanitarni proizvodi.

Pomoć se i dalje možete doneti u hol Gradske opštine Stari grad, Makedonska 42, od 00 do 24 sata.

Opština Stari grad je od početka vanredne situacije pomogla nastadalom stanovništvu u Lajkovcu, Paraćinu, Užicu, Požegi, Ubu, Bajinoj Bašti, Trsteniku, Petrovcu, Svilajncu, Sremskoj Mitrovici, Smederevskoj Palanci, Krupnju, Malom Zvorniku i Ljuboviji, kolektivnim centrima u Beogradu, i beogradskim opštinama Obrenovac, Lazarevac, Palilula i Čukarica. Takođe, Policijskoj stanici Stari grad, angažovanoj na evakuaciji stanovnika Obrenovca obezbeđeno je 34 para gumenih čizama.

Neophodne informacije možete dobiti na telefon opštine Stari grad 3220-721.