POLICAJCI MESECA JULA, AVGUSTA I SEPTEMBRA 2013.

Predsednik Gradske opštine Stari grad Dejan Kovačević, danas je nagradio najbolje policajce, rečne policajce i vatrogasce za jul, avgust i septembar 2013. godine.

Novčanu nagradu u visini od 5.000 dinara dobili su, za jul 2013. policajci iz Policijske stanice Stari grad: Aleksandar Popović, Ivan Marković i Nataša Blagotić, Tihomir Ninčetović pripadnik Rečne policije i vatrogasac Miodrag Bojić.

Priznanje “Policajac meseca” za avgust mesec dobili su Aleksandar Krstić, Dušica Kijanović i Stefan Miljković iz Policijske stanice „Stari grad”, Duška Pavlović iz „Rečne policije“ i vatrogasac Ivan Špinjo.

U septembru 2013. najbolji su bili: Boban Stojanović, Borisav Srnić i Željko Dimitrić (OUP Stari grad), Saša Pejanović (rečna policija), kao i Dragan Jeremić (vatrogasna brigada).

Opština Stari grad tradicionalno, već dvanaestu godinu za redom, nagrađuje najuspešnije policajce, rečne policajce, kao i vatrogasce sa svoje teritorije. Tokom proteklih godina, opštinsku nagradu dobilo je više stotina policajaca, koji su se posebno istakli na očuvanju javnog reda i mira, imovine i bezbednosti građana Starog grada.