„POKLONIMO IM LETO“ – ZA DECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA

Volonterski servis Starog grada započeo je 2. jula letnju humanitarnu akciju za decu bez roditeljskog staranja pod nazivom „Pokolonimo im leto“.

Tokom letnjih meseci sugrađani mogu da doniraju odeću koju više ne nose, preostali školski pribor, kao i slatke paketiće. Osim Starograđana, akciji mogu da se pridruže stanovnici drugih opština i da malim gestom učine puno za decu kojoj nema ko da priušti sredstva za bezbrižno leto.

– Apelujemo na sve humane sugrađane da se jave Volonterskom servisu i pomognu deci. Ukoliko neko želi da pokloni puno odeće, organizujemo i dolazak na kućne adrese. Takođe, stanovnici drugih opština mogu prikupljene stvari poslati i poštom na našu adresu – istakao je Miloš Marković, koordinator Volonterskog servisa Starog grada.

Dodatne informacije možete dobiti na telefon 011/33-00-509, u periodu od 9-14 časova, ili putem i-mejl adrese volonterskiservis@starigrad.org.rs. Vaše poklone možete doneti ili poslati na Volonterski servis. Makedonska 42, ulaz iz Nušićeve (u prizemlju).