ODRŽANA 22. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE STARI GRAD

Na 22. redovnoj sednici Skupštine opštine Stari grad, održanoj 20. oktobra 2011. godine, prisustvovalo je 47 od 56 odbornika.
Na sednici Skupštine odbornici su razmatrali dve tačke dnevnog reda, koje su se odnosile na izmene i dopune rešennja o imenovanju Izborne komisije GO Stari grad u stalnom sastavu i imenovanju članova Nadzornog i Upravnog odbora Ustanove kulture Gradske opštine Stari grad „Parobrod“.
Odbornici su jednoglasno su konstatovali izmene i dopune rešenja o imenovanju Izborne komisije (IK) u stalnom sastavu.Dosadašnjem predsedniku IK Stanić Milošu i Mandić Marku, zameniku člana, oboje iz Demokratske stranke (DS), prestala je dužnost jer su podneli ostavke, dok je Paligorić Milošu i Samardžić Nebojši iz Liberalno demokratske partije (LDP) prestala dužnost članova IK. Skupština je izabrala, Cerovac Milana (DS), za zamenika člana, Miličković Petra i Milić Snežanu, oboje iz LDP-a, za članove Izborne komisije.
Odbornici su konstatovali prestanak funkcije člana Nadzornog odbora iz reda zaposlenih Ustanove kulture Gradske opštine Stari grad „Parobrod“ Marije Ivanović zbog ostavke i člana Upravnog odbora iz reda zaposlenih Ivi Nikolić, zbog prestanka radnog odnosa u ustanovi. U Upravni odbor UK GO Stari grad „Parobrod“ izabrana je Marija Ivanović, diplomirani pravnik.
Na kraju sednice odbornicima Skupštine obratila se Ljubinka Nikolić, predsednik Skupštine stanara iz Palmotićeve 25 –a.