ODRŽANA 19. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

Devetnaesta sednica Skupštine opštine Stari grad održana je 28. avgusta ove godine, u svečanoj sali Gradske opštine Stari grad, u prisustvu 42 od ukupno 56 odbornika. Sednicom je presedavala Mila Popović, predsednica Skupštine opštine Stari grad. Posle usvajanja zapisnika sa prethodne 18. sednice, na dnevnom redu našle su se četiri tačke dnevnog reda:

1. „Predlog izmena Plana postavljanja privremenih objekata na javnim površinama u Gradskoj opštini Stari grad“ koja je usvojena većinom glasova prisutnih odbornika, sa 35 glasova za.

2. „Predlog rešenja o izmenama i dopunama rešenja o obrazovanju Štaba za vanredne situacije Gradske opštine Stari grad”, koja je usvojena većinom glasova prisutnih odbornika, sa 34 glasa za.

3. „Predlog rešenja o postavljenju zamenika sekretara Skupštine Gradske opštine”. Na ovo mesto postavljena je Ana Trninić , a predlog je usvojen većinom glasova prisutnih odbornika, sa 35 glasova za.

4. „Predlog zaključka o prihvatanju finansijskog izveštaja o poslovanju JP SRPC „Milan Gale Muškatirović“ za 2017. godinu“, o kojoj je uvodnu reč dao je Darko Pajković, iz ovog preduzeća. I ova tačka usvojena je većinom glasova prisutnih odbornika, sa 35 glasova za.