NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI IZLOZI

U petak 25. januara u kući Đure Jakšića u Skadarliji održano je proglašenje najlepšeg novogodišnjeg i božićnjeg izloga na opštini Stari grad. Savet za ekologiju i ekološka radionica „Olaga Poznatov“, osim programa i akcija koje sprovodi na očuvanju životne okoline, poslednjih 16 godina bavi se i estetskim izgledom opštine. Tako svake godine za vreme novogodišnjih, božićnih, uskršnjih praznika, ali i za opštinsku slavu Cveti, Savet za ekologiju proglašava najlepše izloge na našoj opštini.
Nagrađene aranžere, članove Saveta i ostale goste u kući Đure Jakšića pozdravila je predsednica Saveta za ekologiju Dragana Tepšić i predsednica opštine Mirjana Božidarević.

„Ovim akcijama želimo da naša opština bude lepa, ali i da podstaknemo mlade ljude da sve više učestvuju u ovakvim lepim i korisnim akcijama“, rekla je predsednica opštine Mirjana Božidarević.

U kategoriji najlepši božićni izlog treće mesto osvojio je izlog prodavnice „ST.GEORGE“, Brankova 15 (aranžer Nikola Stecki), drugo mesto pripalo je izlogu frizerskog salona „ZOA“ – u Ulici Džordža Vašingtona 40 vlasnice Zorane Trbojević, dok je prvo mesto osvojio izlog prodavnice „BEBA KIDS“ u Kralja Milana 9 (aranžer Andrijana Stanković).

Treće mesto u konkurenciji za najlepši novogodišnji izlog pripalo je izlogu modne kuće „BALAŠEVIĆ“ u Dečanskoj 13, (aranžer Biljana Radovanović), drugo mesto osvojio je izlog prodavnice „STEP LEND“ u Knez Mihailovoj 48, (aranžer Branislava Stanković), dok je prvo mesto osvojio izlog „ Cesare Paciotti“, Knez Mihailova 30 (aranžer Jasmina Vićentijević – Kovačević).

Svi aranžeri dobili su priznanja, statuete dživdžana i prigodne novčane nagrade.