MEĐUNARODNI OMLADINSKI KAMP 13. I 14. JUNA 2018

U organizaciji Gradske opštine Stari grad, a u okviru internacionalnog projekta NewGenarationSkills, u periodu od 13. do 14. juna 2018. godine u Beogradu se održava međunarodni edukativni omladinski kamp: “MESTO NOVIH IDEJA: ISKORISTI SVOJE VEŠTINE DA ZAPOČNEŠ POSAO”.

Omladinski kamp ima za cilj promociju socijalnih inovacija i socijalnog preduzetništva, a namenjen je mladima sa opštine Stari grad i iz Beograda, uzrasta od 18 do 28 godina.

Ako želite da utičete na promene u lokalnoj zajednici, pretvorite inovativne ideje u posao po svojoj meri, a pritom pozitivno utičete na okruženje i ljude u njemu, pridružite nam se na međunarodnom omladinskom kampu gde se ukazuju prilike za razmenu znanja i iskustva sa kolegama iz inostranstva, sticanje novih poznanstva, ali i novih veština za pokretanje sopstvenog posla.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na kampu, prijavljivanje se vrši popunjavanjem kratkog formulara na engleskom jeziku na sledećem linku. Radni jezik kampa je takođe engleski.

Rok za prijavu je 3. jun 2018. godine do 23.59 časova. Broj učesnika je ograničen, a prijavljeni kandidati se o rezultatima selekcije obaveštavaju putem elektronske pošte najkasnije do 5. juna 2018. godine.

Učešće na kampu je besplatno! Kamp se održava u hotelu “Constantine the Great”, 27. marta br.12, u Beogradu. Prvog dana kampa, 13. juna, radi se u periodu od 14 do 18 časova, dok se drugog dana, 14. juna, rad odvija u periodu od 9 do 18 časova. Svim učesnicima su obezbeđeni obroci i osveženje tokom trajanja kampa.

Međunarodni omladinski kamp je prvi u nizu aktivnosti edukativnog programa na temu inovativnog i socijalnog preduzetništva koji se realizuje od septembra 2018. do juna 2019. godine u okviru inovacione laboratorije. Inovaciona laboratorija predstavlja mesto za podršku mladima u razvoju poslovnih preduzetničkih ideja.

Ukoliko imate pitanja, pišite na NewGenerationSkills Serbia Facebook ili Instagram, pošaljite mejl na sledeću adresu: newgenerationskills.msg@gmail.com, ili svratite do prostorija Kancelarije za mlade Gradske opštine Stari grad, Makedonska 42 u Beogradu.

Gradska opština Stari grad realizuje projekat NewGenerationSkills u saradnji sa partnerima iz sedam evropskih država – Mađarske, Češke, Bugarske, Rumunije, Srbije, Austrije i Slovenije, a vodeći partner je budimpeštanska lokalna samouprava – opština Ujbuda.

Programme co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA)

www.interreg-danube.eu/newgenerationskills