KREATIVNE RADIONICE ZA DECU – PRIJAVE ZA NOVI BESPLATAN PROGRAM OPŠTINE STARI GRAD

Gradska opština Stari grad poziva roditelje dece od tri do šest godina da svoje mališane prijave za učešće u kreativnim radionicama, koje će se održavati svake srede od 18 časova u Dorćol Placu, u Dobračinoj ulici 59.

Mališani će na radionicama, kroz igru i kombinaciju tehnika i aktivnosti, imati priliku da se upoznaju sa geometrijskim oblicima, simetrijom, svemirom, superherojima, a sve to uz upotrebu kolaža, plastelina, pečata i drugih kreativnih tehnika i pomagala.

– Znamo da su današnji klinci veoma radoznali i da je ponekad pravi poduhvat ispuniti njihovo vreme uvek novim i zanimljivim sadržajima. Zbog toga uvodimo kreativne radionice za mališane i očekujemo da će već u prvoj grupi polaznika biti prepoznati mladi umetnici i talenti, koje ćemo nastaviti da negujemo i razvijamo – kaže predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i dodaje da jedan ciklus kreativnih radionica za decu traje deset nedelja, a nakon toga se otvaraju prijave za narednu grupu kretivnih klinaca i klinceza.

Prijave za prvu grupu polaznika kreativne radionice, koja će brojati tridesetoro mališana, se vrše pozivom na broj opštinskog Kontakt centra 785-2-999, a prva radionica će se održati već u sredu 15. novembra.