KONKURS ZA DODELU FINANSIJSKE PODRŠKE MLADIM TALENTIMA SA STAROG GRADA

Komisija za mlade talente Gradske opštine Stari grad raspisala je Konkurs za dodelu finansijske podrške mladim talentima sa Starog grada, starosti između 12 i 30 godina, u visini od 10.000 dinara.

Konkurs je produžen do 5. juna ove godine.

Namera opštine Stari grad je da i na ovaj način pomogne mladim i uspešnim ljudima i da im obezbedi sredstva za nesmetano usavršavanje, dalje obrazovanje i razvijanje ličnih potencijala u oblastima nauke i obrazovanja, sporta, kulture i umetnosti.

Jednokratna finansijska pomoć odnosi se na dodelu nagrada za postignute uspehe u ovim oblastima, kao i na usavršavanje kroz studijska putovanja, postdiplomske i doktorske studije, učešće na seminarima, letnjim školama i međunarodnim takmičenjima.

Zainteresovani mogu da preuzmu opšte i posebne uslove konkursa, kao i potreban formular za prijavu na Prijavnici Gradske opštine Stari grad, Makedonska 42 i ovde (kliknite na linkove)

Sve potrebne informacije mogu se dobiti i na telefon opštinske Kancelarije za mlade 011/3300-657, radnim danom od 11 do 13,00. ili putem email-a kzmstarigrad@gmail.com

JAVNI POZIV ZA MLADE TALENTE

PRIJAVNI OBRAZAC