КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ФИНАНСИЈСКЕ ПОДРШКЕ МЛАДИМ ТАЛЕНТИМА СА СТАРОГ ГРАДА

Комисија за младе таленте Градске општине Стари град расписала је Конкурс за доделу финансијске подршке младим талентима са Старог града, старости између 12 и 30 година, у висини од 10.000 динара.

Конкурс је продужен до 5. јуна ове године.

Намера општине Стари град је да и на овај начин помогне младим и успешним људима и да им обезбеди средства за несметано усавршавање, даље образовање и развијање личних потенцијала у областима науке и образовања, спорта, културе и уметности.

Једнократна финансијска помоћ односи се на доделу награда за постигнуте успехе у овим областима, као и на усавршавање кроз студијска путовања, постдипломске и докторске студије, учешће на семинарима, летњим школама и међународним такмичењима.

Заинтересовани могу да преузму опште и посебне услове конкурса, као и потребан формулар за пријаву на Пријавници Градске општине Стари град, Македонска 42 и овде (кликните на линкове)

Све потребне информације могу се добити и на телефон општинске Канцеларије за младе 011/3300-657, радним даном од 11 до 13,00. или путем email-a kzmstarigrad@gmail.com

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА МЛАДЕ ТАЛЕНТЕ

ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ