„JEVREMOVA – ULICA SUSRETA“ U NEDELJU 17. APRILA

Raznovrsni program manifestacije „Jevremova – ulica susreta“, u kojem učestvuju građani, institucije, ustanove, vrtići, škole, kulturno umetnička društva, udruženja, klubovi i verske zajednice iz centralnog dela našeg grada, kao i posećenost od stane građana, učinili su da u protekle dve godine ulica susreta preraste okvir Dorćola i Starog grada i postane vlasništvo svih Beograđana. Tako je Jevremova našla svoje mesto u turističkoj i kulturnoj ponudi našeg grada, a ove godine će se održati u okviru „Dana Beograda“.

Gradska opština Stari grad je bila pokretač mnogih programa i manifestacija koje su kasnije prerasli u prepoznatljive sadržaje grada Beograda. Pomenimo prvo kolektivno venčanje ispred Gradske Skupštine, Ulicu otvorenog srca, Izbore za najlepše izloge i bašte, obilazak Beogradske tvrđave i varoši i Botaničke bašte „Jevremovac“. Stari grad je prvi put slavu i Dan – opštine obeležio manifestacijom „Jevremova – ulica susreta“ na Cvete, 12. aprila 2009.g.

Pozivamo Vas da posetite Jevremovu na Cvete, u nedelju 17. aprila, u periodu od 13 do 16 sati, jer će tada ponovo biti prava „Ulica susreta“. Otvaranje manifestacije održaće se u 13,30 ispred UK „Parobrod“, na uglu Kapetan Mišine 6a i Jevremove.