„ЈЕВРЕМОВА – УЛИЦА СУСРЕТА“ У НЕДЕЉУ 17. АПРИЛА

Разноврсни програм манифестације „Јевремова – улица сусрета“, у којем учествују грађани, институције, установе, вртићи, школе, културно уметничка друштва, удружења, клубови и верске заједнице из централног дела нашег града, као и посећеност од стане грађана, учинили су да у протекле две године улица сусрета прерасте оквир Дорћола и Старог града и постане власништво свих Београђана. Тако је Јевремова нашла своје место у туристичкој и културној понуди нашег града, а ове године ће се одржати у оквиру „Дана Београда“.

Градска општина Стари град је била покретач многих програма и манифестација које су касније прерасли у препознатљиве садржаје града Београда. Поменимо прво колективно венчање испред Градске Скупштине, Улицу отвореног срца, Изборе за најлепше излоге и баште, обилазак Београдске тврђаве и вароши и Ботаничке баште „Јевремовац“. Стари град је први пут славу и Дан – општине обележио манифестацијом „Јевремова – улица сусрета“ на Цвете, 12. априла 2009.г.

Позивамо Вас да посетите Јевремову на Цвете, у недељу 17. априла, у периоду од 13 до 16 сати, јер ће тада поново бити права „Улица сусрета“. Отварање манифестације одржаће се у 13,30 испред УК „Пароброд“, на углу Капетан Мишине 6а и Јевремове.