JAVNI KONKURS ZA ORGANIZACIJU MEĐUNARODNOG TAKMIČENJA U DŽUDOU ZA SENIORE

GO Stari grad raspisala je Javni konkurs za finansiranje sportskih manifestacija i programa sportskih organizacija za organizaciju međunarodnog takmičenja u džudou za seniore.

Konkurs je otvoren 8 dana, počev od 22.05. kao dana objavljivanja, i traje zaključno sa 29.05.2015. godine.

Sredstva namenjena sportskim organizacijama mogu se koristiti za organizaciju međunarodnog turnira u džudou za seniore – međunarodnog takmičenja kojim se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta u vidu organizovanja međunarodnog takmičenja.

Zainteresovani za organizaciju Međunarodnog takmičenja u džudou za seniore, svoje prijave, u zatvorenoj koverti sa naznakom: „Prijava za Konkurs za finansiranje projekata sportskih organizacija iz budžeta Gradske opštine Stari grad- MEĐUNARODNO TAKMIČENJE U DŽUDOU ZA SENIORE”, dostavljaju na pisarnicu Uprave GO Stari grad ili poštom na adresu: Gradska opština Stari grad, Komisiji za sprovođenje javnog konkursa, 11000 Beograd, Ulica Makedonska broj 42.

Više informacija možete dobiti na telefone: 011/322-55-15 i 322-26-26, a konkursnu dokumentaciju možete preuzeti na linkovima u dnu strane.

KONKURSNA DOKUMENTACIJA:

1.JAVNI KONKURS ZA ORGANIZACIJU MEĐUNARODNOG TAKMIČENJA U DŽUDOU ZA SENIORE

2. PRIJAVNI FORMULAR