HUMANITARNA AKCIJA ZA DECU IZ ZVEČANSKE

Humanitarna akcija za decu iz Zvečanske pod nazivom „Rige od Fere – Ulica Mode“, koju su pokrenuli građani Starog grada u okviru opštinskog programa „Naša inicijativa“, održaće se u Zavodu za kulturni razvitak (Rige od Fere 4) u subotu, 13. marta, od 13 do 17 sati.

U akciji učestvuju deca iz Doma za nezbrinutu decu iz Zvečanske i šest radnji, modnih brendova iz ulice Rige od Fere: SZR „Must Have“, „Bgd Workshop“, „Individual“, Butik „Cherry“, Butik „Yes London“ i „ST Kosulje“.

Kao jedna od promotivnih aktivnosti kojom se ulica Rige od Fere promoviše kao „Ulica mode“ i mesto za dobru kupovinu, organizuje se i interaktivna likovna radionice u kojoj učestvuju nezbrinuta deca. Ona će nacrtati svoje crteže koji će biti odštampani na košuljama a koje će se građanima ponuditi na prodaju. Kompletan prihod od prodaje unikatnih košulja namenjen je Domu za nezbrinutu decu iz Zvečanske.

Ovo je prvi u nizu programa u okviru humanitarne akcije „Rige od Fere – Ulica Mode“ čiji je pokrovitelj Gradska opština Stari grad.

Pozivamo vas da dođete, ispratite ovaj događaj i učestvujete u kreiranju ove jedinstvene prodavnice mašte i time pomognete Dom za nezbrinutu decu u Zvečanskoj.