DONATORSKA VEČERA ZA POMOĆ U OTKLANJANJU POSLEDICA POPLAVA

Na inicijativu Petra Bojovića, člana Veća opštine Stari grad i predsednika Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije Stari grad, sinoć je održana donatorska večera na kojoj su prikupljena sredstva za obnovu područja stradalih u poplavama.

Pozivu su se odazvali članovi Veća opštine: Lazar Lešnjak (DS), Andrej Belingar (DS), Andreja Milivojević (DSS), Duško Jovičić (SDPS), pomoćnici predsednika Dušan Raičković (DS), Momčilo Čulić (SDPS), zamenik načelnika Uprave Božidar Vulić (DS), direktorka JP “Poslovni prostor opštine Stari grad” Katarina Simijonović. Pomoć je donirao i šef odborničke grupe SNS u Skupštini opštine mr Vladimir Dimitrijević. Pozivu se odazvala LDP, čiji je predstavnik na donatorskoj večeri bio Marko Bajalica.

Među donatorima bili su i zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović, kao i zamenici predsednika opštine Čukarica i Voždovac, Uroš Janković i Marko Sarić.

Skup, koji je organizovan u restoranu “Dvorište”, jedan je od prvih akcija ove godine na opštini Stari grad.

“Uspeli smo da prikupimo sredstva koja će biti usmerena na račun grada Beograda koji je namenjen otklanjanju štete nastale usred katastrofalnih poplava. Zajedno smo proizveli sinergiju odgovornosti, obaveze i želje da pomognemo onima kojima je potrebno, i da istovremeno damo primer i drugima kako mogu da se ujedine u humanitarnim aktivnostima i pomognu u rešavanju problema čitave zajednice”, rekao je Petar Bojović, član Veća opštine Stari grad.