ДОНАТОРСКА ВЕЧЕРА ЗА ПОМОЋ У ОТКЛАЊАЊУ ПОСЛЕДИЦА ПОПЛАВА

На иницијативу Петра Бојовића, члана Већа општине Стари град и председника Општинског одбора Демократске странке Србије Стари град, синоћ је одржана донаторска вечера на којој су прикупљена средства за обнову подручја страдалих у поплавама.

Позиву су се одазвали чланови Већа општине: Лазар Лешњак (ДС), Андреј Белингар (ДС), Андреја Миливојевић (ДСС), Душко Јовичић (СДПС), помоћници председника Душан Раичковић (ДС), Момчило Чулић (СДПС), заменик начелника Управе Божидар Вулић (ДС), директорка ЈП “Пословни простор општине Стари град” Катарина Симијоновић. Помоћ је донирао и шеф одборничке групе СНС у Скупштини општине мр Владимир Димитријевић. Позиву се одазвала ЛДП, чији је представник на донаторској вечери био Марко Бајалица.

Међу донаторима били су и заменик градоначелника Андреја Младеновић, као и заменици председника општине Чукарица и Вождовац, Урош Јанковић и Марко Сарић.

Скуп, који је организован у ресторану “Двориште”, један је од првих акција ове године на општини Стари град.

“Успели смо да прикупимо средства која ће бити усмерена на рачун града Београда који је намењен отклањању штете настале усред катастрофалних поплава. Заједно смо произвели синергију одговорности, обавезе и жеље да помогнемо онима којима је потребно, и да истовремено дамо пример и другима како могу да се уједине у хуманитарним активностима и помогну у решавању проблема читаве заједнице”, рекао је Петар Бојовић, члан Већа општине Стари град.