DANAS POČELA AKCIJA „STARI GRAD KAO NOV”

Akcija prolećnog uređenja opštine pod nazivom „Stari grad kao nov” počela je danas i trajaće do nedelje, 12. aprila. U akciju Odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju uključilasu se sva javna i komunalna preduzeća, građani, preduzetnici i pravna lica.

Prvi dan akcije obeležilo je uređenje prostora oko hotela „Moskva“ i Trga Nikole Pašića. Radnici JKP „Gradska čistoća“ očistili su danas stakla na ulazu u podzemni prolaz ispred hotela „Moskva“, a sa Trga Nikole Pašića uklonjeno je kabasto smeće.
Opština je uradila postere i liflete kojima je upoznala i pozvala građane da se priključe akciji prolećnog uređenja Starog grada.
U akciji prolećnog uređenja učestvuju Direkcija za puteve, Direkcija za prevoz, JKP „Zelenilo – Beograd”, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, EDB „Javno osvetljenje”, JKP „Gradska čistoća”, „Telekom Srbija”, JP „Gradske pijace”, Veterinarska stanica Beograd i JP „Beograd vode”. Kontrolu i nadzor nad svim aktivnostima obavljaće komunalna gradska i opštinska inspekcija.