ČETVRTI „SINHRO OPEN STARI GRAD“ – ELITA NA DORĆOLU

Predstojećeg vikenda u Beogradu će se održati četvrti, tradicionalni međunarodni turnir u sinhronom plivanju „Sinhro open Stari grad”.

Takmičenje će trajati dva dana na bazenima SRPC „Milan Gale Muškatirović”, a „Sinhro open“ su podržali Ministarstvo omladine i sporta i opština Stari grad. Ujedno, u okviru turnira održaće se i državno prvenstvo u „figurama“ i „tehničkim dublovima“.

Organizatori takmičenja, Savez za sinhrono plivanje Srbije i klub „25. maj”, ove godine očekuju 14 ekipa iz Bugarske, Turske, Hrvatske i Srbije, sa preko 150takmičarki. O značaju turnira govori i činjenica da je već četvrtu godinu u kalendaru Evropske plivačke organizacije (LEN).

Zahvaljujući Olimpijskom komitetu Srbije, na takmičenju će biti prisutna gospođa Dženifer Grej iz Velike Britanije, podpredsetnica LEN-a tehničkog komiteta za sinhrono plivanje i članica FINA tehničkog komiteta za sinhrono plivanje.

Na takmičenju će učestvovati najbolje sinhrone plivačice Srbije koje su od 2011.godine u programu “Olimpjska tradicija” Olimpijskog komiteta Srbije, kao i sve kategorisane sinhrone plivačice Saveza za sinhrono plivanje Srbije, od kojih su 8 iz KUSP “25. maj”.

Turnir počinje u subotu od 9 časova i traje do 19 sati, dok će drugog dana takmičenje odvijati od 7,30 do13 časova.

BESPLATNO U NOVEMBRU:

Klub za umetničko i sinhrono plivanje “25. maj” nakon takmičenja poklanja devojcicama koje se jave klubu, u periodu od 1. do 10. novembra, besplatne časove sinhronog plivanja tokom novembra meseca. Više informacija možete dobiti na web sajtu www.synchro-25maj.com