ČETVRTI PROGRAM „ZAJEDNO ZA VAŠU ZGRADU“- SPISAK SKUPŠTINA I SAVETA STAROGRADSKIH ZGRADA

Na javni poziv četvrtog programa „Zajedno za vašu zgradu“, do 1. marta ove godine, prijavilo se 725 starogradskih skupština i saveta zgrada.

– Zahvaljujem se na entuzijazmu i na saradnji svima koji su učestvovali u programu „Zajedno za vašu zgradu“. Posebno, stanarima koji su se sada prvi put prijavili, kao i zgradama koje su ponovo konkurisale. Rekordni broj prijava predstavlja potvrdu da se u partnerstvu sugrađana i naše opštine najbolje čuva Stari grad – kaže Marko Bastać, inicijator „Zajedno za vašu zgradu“ i predsednik opštinske komisije

Podsećamo da je za zgrade koje su se prijavile prvi put predviđeno sufinansiranje radova do 300 hiljada dinara. Za one koje u programu učestvuju drugi put do 200, treći put do 150, a za skupštine i savete zgrada koji učestvuju četvrti put, do 100 hiljada dinara

U okviru programa „Zajedno za vašu zgradu“, u partnerstvu sa opštinom Stari grad , komšijski složno i solidarno, više od 900 starogradskih zgrada dobilo je novi izgled.

Objavljujemo spisak 725 starogradskih skupština-saveta zgrada koje su dobile partnersku i finansijsku podršku opštine Stari grad. Za sva dodatna obaveštenja uvek se možete obratiti Marku Bastaću na telefon 011/3222-626 ili putem mejla: bastac@starigrad.org.rs.

ČETVRTI PROGRAM „ZAJEDNO ZA VAŠU ZGRADU“ – PREUZMITE SPISAK SKUPŠTINA I SAVETA ZGRADA KOJIMA SU ODOBRENA SREDSTVA