BESPLATNE RADIONICE: – „ARHEOLOGIJA” ZA DECU UZRASTA OD 6 DO 12 GODINA

Edukativni centar „Riznica” organizuje besplatne radionice „ARHEOLOGIJA” – za decu uzrasta od 6 do 12 godina”, od 8. do 29. septembra, u Ustanovi kulture Gradske opštine Stari grad „Parobrod”, Kapetan Mišina 6a.

„Tamo gde prostor izmeša vekove i događaje, gde svaki predmet ima nešto da kaže i gde mašta i nauka idu ruku pod ruku, e tu vrlo rado dolaze arheolozi da Nešto čeprkaju, otimaju od zaborava i pokažu svetu. Jedan arheolog vas poziva da mu se pridužite i saznate koliko je ljudima vremena i veštine bilo potrebno da od skrivanja po pećinama stignu do veliki utvđenja, zašto smo zahvalni Rimljanima i kako su nastala prva pisma. Dobro došli u svet gde je sve moguće i ništa nije 100% sigurno”, poručuju iz Edukativnog centra „Riznica”.

Obaveštavamo sve zainteresovane roditelje da svoju decu mogu prijaviti na ovu besplatnu, zamnimljivu i edukativnu radionicu putem mejla: ecriznica@gmail.com ili na telefon 064 244 22 62 (Maja)

Radionice se održavaju subotom, u vremenu od 10 do 11,30 sati u Kabinetu 1 na spratu starogradske Ustanove kulture „Parobrod”.