PREDSEDNIK RADOSLAV MARJANOVIĆ: OPŠTINA JE IZDVOJILA 30 MILIONA DINARA ZA OBNOVU I UREĐENJE ŠKOLSKIH DVORIŠTA, VIDEO NADZOR I DRUGE PROJEKTE U STAROGRADSKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA

Povodom školske slave Sveti Sava, predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović jutros je zajedno sa saradnicima – predsednikom Skupštine opštine Dušanom Petrićem i članom opštinskog veća Andrejom Kesićem obišao najstariju školu na Starom gradu OŠ „Kralj Petar Prvi”.
Tom prilikom, za jutarnji program Studia B govorio je o ulaganjima u obrazovanje na teritoriji naše opštine i najavio da će skoro 30 miliona dinara biti uloženo u obnovu i uređenje školskih dvorišta, postavljanja novog video nadzora kao i drugih prioritetnih projekata, koji su, zajedno sa rukovodstvima svih 7 osnovnih škola na Starom gradu, planirani za izvođenje tokom 2023. godine.
Podsećamo, tokom prethodne godine, obnovili smo nekoliko dvorišta vrtića na našem Starom gradu, a u toku su radovi na rekontrukciji i najvećeg dvorišta vrtića „Skadarlija“.
Pored ulaganja u rekonstrukciju i održavanje školskih objekata, opština Stari grad nastavlja i sa ciklusom besplatnih programa za sve mališane. Prioritet naše opštine je sigurno i ispunjeno odrastanje naših najmlađih i to će nam biti jedan od pripriteta u narednom periodu.