ПРЕДСЕДНИК РАДОСЛАВ МАРЈАНОВИЋ: ОПШТИНА ЈЕ ИЗДВОЈИЛА 30 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ОБНОВУ И УРЕЂЕЊЕ ШКОЛСКИХ ДВОРИШТА, ВИДЕО НАДЗОР И ДРУГЕ ПРОЈЕКТЕ У СТАРОГРАДСКИМ ОСНОВНИМ ШКОЛАМА

Поводом школске славе Свети Сава, председник општине Стари град Радослав Марјановић јутрос је заједно са сарадницима – председником Скупштине општине Душаном Петрићем и чланом општинског већа Андрејом Кесићем обишао најстарију школу на Старом граду ОШ „Краљ Петар Први”.
Том приликом, за јутарњи програм Студиа Б говорио је о улагањима у образовање на територији наше општине и најавио да ће скоро 30 милиона динара бити уложено у обнову и уређење школских дворишта, постављања новог видео надзора као и других приоритетних пројеката, који су, заједно са руководствима свих 7 основних школа на Старом граду, планирани за извођење током 2023. године.
Подсећамо, током претходне године, обновили смо неколико дворишта вртића на нашем Старом граду, а у току су радови на реконтрукцији и највећег дворишта вртића „Скадарлија“.
Поред улагања у реконструкцију и одржавање школских објеката, општина Стари град наставља и са циклусом бесплатних програма за све малишане. Приоритет наше општине је сигурно и испуњено одрастање наших најмлађих и то ће нам бити један од припритета у наредном периоду.