BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU:  ZA TRI GODINE 429 DECE NAJMLAĐEG UZRASTA SA PREBIVALIŠTEM NA OPŠTINI STARI GRAD DOBILA SU BESPLATNA AUTO-SEDIŠTA

U Opštini Stari grad sinoć su najmlađim sugrađanima podeljena besplatna auto-sedišta. Jedan od važnih ciljeva Opštine jeste bezbednost u saobraćaju i podizanje nivoa saobraćajne kulture – stoga već nekoliko godina unazad Opština Stari grad u saradnji sa republičkom Agencijom za bezbednost u saobraćaju nastoji da svako dete dobije auto-sedište za sigurniju vožnju. Za tri godine 429 dece najmlađeg uzrasta sa prebivalištem na Opštini Stari grad dobilo je sedišta!

Prilikom podele auto-sedišta roditeljima, bakama, dekama i mališanima obratio se član Veća gradske opštine Stari grad Nedeljko Jovanović koji je rekao da Opština tokom cele godine u okviru programa  „Stari grad misli na tebe” nudi kvalitetne besplatne sadržaje za najmlađe, najčešće iz oblasti sporta, stranih jezika i umetnosti.

Prisutnima se obratio pomoćnik predsednika Opštine Aleksandar Puača, koji je u ime predsednika Opštine Stari grad Radoslava Marjanovića pozdravio najmlađe Starograđane i pozvao njihove roditelje, bake i deke da i dalje prate aktivnosti preko opštinskog veb sajta i da se prijave za dodelu novogodišnjih paketića koja je počela 5. decembra. ove godine u Uslužnom centru opštine Stari grad.

Video prilog sa dodele besplatnih autosedišta za veću bezbednost u saobraćaju najmlađih Starograđana pogledajte OVDE