БЕЗБЕДНОСТ У САОБРАЋАЈУ:  ЗА ТРИ ГОДИНЕ 429 ДЕЦЕ НАЈМЛАЂЕГ УЗРАСТА СА ПРЕБИВАЛИШТЕМ НА ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД ДОБИЛA СУ БЕСПЛАТНА АУТО-СЕДИШТА

У Општини Стари град синоћ су најмлађим суграђанима подељена бесплатна ауто-седишта. Један од важних циљева Општине јесте безбедност у саобраћају и подизање нивоа саобраћајне културе – стога већ неколико година уназад Општина Стари град у сарадњи са републичком Агенцијом за безбедност у саобраћају настоји да свако дете добије ауто-седиште за сигурнију вожњу. За три године 429 деце најмлађег узраста са пребивалиштем на Општини Стари град добило је седишта!

Приликом поделе ауто-седишта родитељима, бакама, декама и малишанима обратио се члан Већа градске општине Стари град Недељко Јовановић који је рекао да Општина током целе године у оквиру програма  „Стари град мисли на тебе” нуди квалитетне бесплатне садржаје за најмлађе, најчешће из области спорта, страних језика и уметности.

Присутнима се обратио помоћник председника Општине Александар Пуача, који је у име председника Општине Стари град Радослава Марјановића поздравио најмлађе Старограђане и позвао њихове родитеље, баке и деке да и даље прате активности преко општинског веб сајта и да се пријаве за доделу новогодишњих пакетића која je почeла 5. децембра. ове године у Услужном центру општине Стари град.

Видео прилог са доделе бесплатних аутоседишта за већу безбедност у саобраћају најмлађих Старограђана погледајте ОВДЕ