„STAROGRADSKA ZIMA“ DARUJE NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE I VESELI PRAZNIČNI PROGRAM ZA NAJMLAĐE STAROGRAĐANE – PRIJAVE U USLUŽNOM CENTRU, OD 5. DO 20. DECEMBRA

Dragi roditelji,

Gradska opština Stari grad treću godinu za redom organizuje „Starogradsku zimu“, koja najmlađim Starograđanima daruje novogodišnje paketiće i raznovrstan program, za veselu i razigranu zimsku čaroliju nastupajućih praznika. 

Zato vas pozivamo da svoje mališane, uzrasta do 12 godina, prijavite za dodelu besplatnih novogodišnjih paketića, koje je za svoje najmlađe sugrađane i ove godine pripremila vaša opština Stari grad. Prijave se vrše u Uslužnom centru Gradske opštine Stari grad (prizemlje opštinske zgrade, ulaz iz Nušićeve ulice) od 5. do 20. decembra, svakog radnog dana od 08 do 20 časova, i subotom od 10 do 16 časova.

Mogućnost prijave imaju svi roditelji ili staratelji sa prebivalištem na teritoriji opštine Stari grad, koji poseduju karticu „Stari grad misli na tebe”, kao i roditelji dece koja pohađaju osnovnu školu ili predškolsku ustanovu na teritoriji naše opštine.

* Prilikom prijave, ukoliko dete nema prebivalište na teritoriji opštine Stari grad, neophodno je dostaviti na uvid đačku knjižicu. Za decu sa prebivalištem na Starom gradu potrebno je doneti zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta na uvid.

Uz besplatne novogodišnje paketiće najmlađi Starograđani će takođe imati priliku da uživaju u veselom prazničnom programu „Starogradske zime“, u svečanoj sali opštine Stari grad (Makedonska 42) i u prostorijama opštinskog Uslužnog centra, od 23. decembra „stare“ i tokom januara nastupajuće, „Nove godine“. 

Celokupan program „Starogradske zime“ za decembar mesec možete videti  OVDE kao i na opštinskim Instagram i Facebook stranicama.

Dođite na „Starogradsku zimi“, mestu radosti i stvaranja novih prazničnih uspomena!  

STAROGRADSKA ZIMA – PROGRAM