ZAVRŠEN PRVI KRUG PRAKSE ZA MLADE NA STAROM GRADU

Predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović dodelio je danas potvrde o završenoj stručnoj praksi praktikantkinjama i praktikantima koji su, u periodu od 10. maja do 10. avgusta 2021. godine, sticali radno iskustvo u Upravi gradske opštine Stari grad.

Opština Stari grad u saradnji sa lokalnom kancelarijom za mlade sprovodi mnogobrojne aktivnosti koje su u skladu sa Nacionalnom strategijom za mlade 2015-2025. Jedna od takvih aktivnosti jeste i program stučne prakse koji je opština organizovala po prvi put i kroz koji je prošlo 25 mladih i akademski obrazovanih ljudi.

Predsednik opštine, Radoslav Marjanović, istako je da su svi starogradski paktikanti tokom svog tromesečnog boravka u Opštini pokazali visok stepen stručnosti, odgvornosti, pouzdanosti i efekasnosti u ispunjavanju radnih zadataka.

„Prema izveštajima vaših mentora, rukovodilaca odeljenja, odseka i službi, želim da vam se zahvalim na tome što ste poverene zadatke uspešno, savesno i odgovorno obavljali. Potvrde koje vam danas dodeljujemo preporučuju vas svim  budućim poslodavcima kao profesionalne, vredne i odgovorne saradnike. Nadamo se da će doprineti lakšem pronalaženju posla i i izgradnji vaše  uspešne poslovne karijere“, poručio je Radoslav Marjanović akademcima koji su završili tromesečnu stručnu praksu u Upravi Gradske opštine Stari grad.