SVEČANO ZATVARANJE KONCERATA U „GVARNERIJUSU“

U utorak, 22 decembra u 20 časova, u Centru lepih umetnosti „Gvarnerijus“, u Džordža Vašingtona 12, svečano će se zatvoriti ciklus humanitarnih koncerata, za pomoć dečjem Svratištu u Krfskoj ulici. Ciklus dobrotvornih koncerata u organizaciji Gradske opštine Stari grad i „Gvarnerijusa“, završava se nastupom soprana Nataše Tasić Knežević, za koju kažu da je pevačica“kristalno jasnog tona i svetle boje glasa“ dobitnice nagrada na takmičenjima“IBLA GRAND PRIZE – Music Competition“ u Italiji i „Lazar Jovanović“ kod nas. Nataša će se premijerno predstaviti publici „Gvarnerijusa“ uz saradnju pijaniste i supruga Saše Kneževića.

Pre koncerta, predsednica opštine Stari grad, Mirjana Božidarević i osnivač „Gvarnerijusa“ violinista Jovan Kolundžija, će predstavnicima dečjeg Svratišta uručiti ček sa sredstvima prikupljenim od prodaje ulaznica i od donacija.

Na programu će biti Šopen, Hendl, Vivaldi, Pučini, Albeniz, Luna, Jenko, Milojević i Paisielo.

Podsećamo da su Gradska opština Stari grad i „Gvarnerijus“ u aprilu ove godine pokrenuli ciklus humanitarnih koncerata za pomoć dečjem Svratištu u Krfskoj ulici u Beogradu. Još jednom se upućuje poziv da se donacija ua decu koja nemaju svoj dom uplate na račun 840 – 744151843 – 84, model: 97, poziv na broj 44-018.