STAROGRADSKA ZIMA – PREUZMITE BESPLATNE KARTE ZA PROGRAME KOJI SE OD 20. DO 25.12. ODRŽAVAJU U OPŠTINI STARI GRAD

Poštovani sugrađani,

U sali Gradske opštine Stari grad mališani i njihovi roditelji biće u prilici da tokom predprograma Starogradske zime, od 20. do 25. decembra, uživaju u filmskim projekcijama, pozorišnim predstavama i koncertima.

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da, zbog velikog interesovanja i  ograničenog broja mesta, na vreme preuzmu svoje besplatne karte za ove programe.

Karte možete preuzeti od danas u prostorijama opštinskog Uslužnog centra, prizemlje opštinske zgrade, ulaz i Nušićeve ulice.

Podsećamo da se Starogradska zima ove godine organizuje od 20. decembra pa sve do 14. januara na četiri lokacije: u zgradi Gradske opštine Stari grad (Makedonska 42), u Svetogorskoj – ulici otvorenog srca, u Skadarliji ( Kuća Đure Jakšić) i na Topličinom vencu (Park vojvode Vuka i Muzej primenjene umetnosti).

Program je prilagođen svim uzrastima, a najviše aktivnosti pripremljeno je za mališane. Svaki dan Starogradske zime posebno isplaniran i biće ispunjen brojnim zanimljivim aktivnostima za sve – od druženja sa Deda Mrazom i Dizni junacima, preko kreativnih radionica i za najstarije i za najmlađe, do različitih predstava i koncerata.

Celokupan Program Starogradske zime možete pogledati OVDE 

Zapratite Starogradsku zimu na Instagramu i Facebooku i povedite mame i tate, bake i deke, decu, prijatelje ili simpatiju na pravo mesto. Vidimo se na Starogradskoj zimi, mestu gde stvaramo uspomene. Čarolija može da počne!